Boabele de soia este cea mai naturala forma de a consuma acest produs, pentru ca boabele înseamna ca alimentul nu a suferit nici un fel de procesare. Chiar daca boabele de soia cresc in pastai, aceasta se deosebeste de mazara, fasole sau linte. Si asta datorita continutului foarte bogat de proteine si grasimi bune. In plus, contine putine glucide si este o excelenta sursa de lecitina, substanta care se sprijina memoria.
Boabele de soia reprezinta cea mai naturala forma de a consuma acest produs, pentru ca asta inseamna ca alimentul nu a suferit niciun fel de procesare. In schimb, radacina si celelalte elemente ale plantei sunt folosite cu succes in medicina si diverse alte industrii.
Chiar daca boabele de soia cresc in pastai, acestea se deosebesc de mazare, fasole sau linte. Si asta datorita continutului foarte bogat de proteine si grasimi bune, sanatoase.
Boabele de soia previn instalarea constipatiei si imbunatatesc semnificativ functionarea sistemului digestiv prin intermediul carbohidratilor din componenta lor. In plus, ele contin putine glucide si sunt o nemaipomenita sursa de lecitina, substanta care sprijina memoria.
Consumul de soia aduce un aport considerabil de antioxidanti ce contribuie la protejarea inimii si a vaselor de sange. Ba mai mult, femeile aflate la menopauza pot beneficia cu ajutorul acestui aliment de scaderea intensitatii simptomelor suparatoare din perioada respectiva.