Mazare uscata galbena 1000g
Mazarea, originara din Asia Mica si Asia Centrala, face parte din alimentatia noastra de mai bine de 5000 de ani. Mazarea este bogata si in proteine, motiv pentru care intra si in categoria asa-numitelor alimente "care pot substitui carnea", impreuna cu alte alimente vegetale bogate in proteine, ca fasolea si lintea.
1.00 lei
Mazare galbena uscata 500g
Mazarea, originara din Asia Mica si Asia Centrala, face parte din alimentatia noastra de mai bine de 5000 de ani. Mazarea este bogata si in proteine, motiv pentru care intra si in categoria asa-numitelor alimente "care pot substitui carnea", impreuna cu alte alimente vegetale bogate in proteine, ca fasolea si lintea.
1.00 lei
Boabe de fasole neagra 1000g
Dintodeauna fasolea a fost considerata un aliment sanatos, fiind catalogata o planta cu aport proteic foarte mare. Fasolea ofera o alternativa sanatoasa felurilor de mancare cu continut scazut de grasimi. Ea este bogata in fier, calciu, magneziu, proteine si vitamina E care ajuta organismul sa absoarba carbohidratii, grasimile si proteinele necesare unei functionari optime.
1.00 lei
Boabe de fasole neagra 500g
Dintodeauna fasolea a fost considerata un aliment sanatos, fiind catalogata o planta cu aport proteic foarte mare. Fasolea ofera o alternativa sanatoasa felurilor de mancare cu continut scazut de grasimi. Ea este bogata in fier, calciu, magneziu, proteine si vitamina E care ajuta organismul sa absoarba carbohidratii, grasimile si proteinele necesare unei functionari optime.
1.00 lei
Boabe de fasole rosie 1000g
Dintodeauna fasolea a fost considerata un aliment sanatos, fiind catalogata o planta cu aport proteic foarte mare. Fasolea ofera o alternativa sanatoasa felurilor de mancare cu continut scazut de grasimi. Ea este bogata in fier, calciu, magneziu, proteine si vitamina E care ajuta organismul sa absoarba carbohidratii, grasimile si proteinele necesare unei functionari optime.
1.00 lei
Boabe de fasole rosie 500g
Dintodeauna fasolea a fost considerata un aliment sanatos, fiind catalogata o planta cu aport proteic foarte mare. Fasolea ofera o alternativa sanatoasa felurilor de mancare cu continut scazut de grasimi. Ea este bogata in fier, calciu, magneziu, proteine si vitamina E care ajuta organismul sa absoarba carbohidratii, grasimile si proteinele necesare unei functionari optime.
1.00 lei
Boabe de soia 1000g
Boabele de soia este cea mai naturala forma de a consuma acest produs, pentru ca boabele înseamna ca alimentul nu a suferit nici un fel de procesare. Chiar daca boabele de soia cresc in pastai, aceasta se deosebeste de mazara, fasole sau linte. Si asta datorita continutului foarte bogat de proteine si grasimi bune. In plus, contine putine glucide si este o excelenta sursa de lecitina, substanta care se sprijina memoria.
1.00 lei
Boabe de soia 500g
Boabele de soia este cea mai naturala forma de a consuma acest produs, pentru ca boabele înseamna ca alimentul nu a suferit nici un fel de procesare. Chiar daca boabele de soia cresc in pastai, aceasta se deosebeste de mazara, fasole sau linte. Si asta datorita continutului foarte bogat de proteine si grasimi bune. In plus, contine putine glucide si este o excelenta sursa de lecitina, substanta care se sprijina memoria.
1.00 lei
Linte verde 1000g
Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata în alimentatie, înca din Neolitic. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume.
9.90 lei
Linte verde 500g
Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata în alimentatie, înca din Neolitic. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume.
5.90 lei
Linte rosie 1000g
Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata în alimentatie, înca din Neolitic. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume.
9.90 lei
Linte rosie 500g
Lintea este o planta originara din Orientul Apropiat si a fost una dintre primele plante cultivate de om pentru a fi utilizata în alimentatie, înca din Neolitic. Lintea este catalogata ca aliment de grad nutritional A datorita continutului ridicat de fibre, fier, magneziu, fosfor si proteina si continutului extrem de scazut de grasimi. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume. Datorita timpului de fierbere redus, lintea este o excelenta alternativa la fasole, în preparate pasate, în supa, în asociatie cu orez, carne si legume.